http://games-information.darkbb.com/


  Речник

  Share
  avatar
  ((({garden765})))
  Admin

  Брой мнения : 37
  Age : 22
  Registration date : 25.01.2009

  Речник

  Писане  ((({garden765}))) on Сря Яну 28, 2009 11:25 am

  trength Сила - от физическата ви сила зависят щетите, които нанасяте на противниците си с оръжия за ръкопашен бой и метателни оръжия (по 1% повече за всяка точка), както и способността ви да използвате различна екипировка, имаща изисквания към този показател.
  Dexterity
  Ловкост - определя умението на героя да нанася успешни удари (повишава attack rating-а), да се измъква от вражески атаки (повишава defence-а) и възможностите му да борави с някои оръжия, които изискват минимална ловкост. Ловкостта увеличава щетите на оръжията за бой от разстояние (лъкове и арбалети) с по 1% за всяка точка.
  Vitality
  Жизненост - от нея зависи максималния брои на точките живот, които имате. За различните класове има различно влияние.
  Energy
  Енергия - обобщава магическите способности на героя като определя максималната мана, която може да има.
  Damage Щети - точките живот, които отнемате от противниците си с всяка атака.
  Attack Rating Шанс за успешна атака, зависи от Dexterity. Може да се увеличи чрез умението, което използвате и от магическите свойства на екипировката ви. Някои умения и предимно магиите не се влияят от него, тъй като винаги удрят ако са добре насочени.
  Attack Rate
  Скорост на атака - на няколко места се използва този израз, и тъй като е много подобен на Attack Rating е нужно да се спомене, че всъщност двете неща са различни и този показател определя бързината на атака (чрез него е описано едно от уменията на паладина например).
  Defence Защита - шанса да избегнете противникова атака. Зависи от бронята ви и от някои умения. Ако се движите защитата ви е нула.
  Stamina Издръжливост - от нея зависи колко време можете да тичате без прекъсване. Зависима е от жизнеността ви и от различни предмети.
  Life Живот - когато живота ви стане нула умирате. Определя се главно от Vitality, а също и от магическа екипировка.
  Mana Мана - магическа енергия необходима за използване на всички активни умения и магии. Бавно се регенерира (от нула до максимум за 2 минути ако не влияят други фактори)
  Fire/Lightning/Fire/Cold Resistance
  Устойчивост - показва с какъв процент се намаляват щетите от fire (огнени), lightning (мълнии), cold (ледени) и poison (отровни) магии, които са ви ударили. Ако числото е отрицателно, щетите се увеличават.
  Chance To Block Шанс за блок - определя възможността да блокирате физическа атака.

   В момента е: Пет Яну 18, 2019 4:44 pm