http://games-information.darkbb.com/


  История на играта

  Share
  avatar
  ((({garden765})))
  Admin

  Брой мнения : 37
  Age : 22
  Registration date : 25.01.2009

  История на играта

  Писане  ((({garden765}))) on Сря Яну 28, 2009 11:52 am

  Warcraft III е създадена от Blizzard Entertainment, филиал на Vivendi Universal, и пусната в продажба Юли 2002. Warcraft III е една от най-очакваните и популярни компютърни игри създавани някога, с 4.5 милиона предварителни поръчки и над милион продажби през първите две седмици.

  Една от главните новости,която Warcraft III предлага спрямо предишните игри от серията са допълнителните бойни единици наречени герои. Героите могат да намират или търгуват предмети,с които да увеличат уменията си , защитата си и други способности , и с всяко убийство на враг , героите получават опит, който им помага да увеличат своето ниво и да получат нова магия (това се отнася към RPG елементите в играта ). Някои герои могат да подпомагат приятелски единици със специални умения наречени аури. Последното достъпно ниво в играта е десето. След вдигане на шесто ниво героите получават специално умение(ultimate) , което е по-силно от останалите.

  Друга новост са неутралните същества , които са управлявани от компютъра и се бият с играча дори в мрежова игра.Те охраняват ключови позиции или неутрални сгради и след като бъдат убити играчът получава опит , а понякога и предмети. Целта им е играча да бъде агресивен и да атакува , а не да пести ресурсите си за развитие на защитата и технорогията си.В допълнението The Frozen Throne героите могат да получават опит от убийство на неутрални същества само до пето ниво.След това трябва да печелят опит чрез убиване на вражески единици и защитни кули.

  Warcraft III съдържа четири игрални раси: Хората и Орките, които участват и в Warcraft и в Warcraft II, заедно с две нови раси, Нощните Елфи и Немъртвите . Като първоаприлска шега преди играта да бъде пусната Близард обявиха,че петата раса ще бъдат пандарените(подобни на панди същества , които обаче ходят изправени и се славят със склонноста си към производсто и консумиране на алкохол).Компанията обяви за Нощните Елфи чак след един месец , и пандарените сега са съществуващи в света на Warcraft герой наречен Pandaren Brewmaster (от англ: brew-варя бира) беше пуснат заедно с допълнението The Frozen Throne. Пета игрална раса, Пламтящият Легион беше променена по време на тестовете и направена неигрална(появява се само в кампаниите на играта),а шеста раса беше премахната по време на тестовете преди да се оповести коя е тя.

  Warcraft III има голяма общност свързана с мрежовите игри центрирана на притежаваните от Blizzard Entertainment Сървъри (наречени Gateways): Azeroth (Източни Съединени Шати), Lordaeron (Западни Съединени Щати), Northrend (Европа), и Kalimdor (Азия). В тези Сървъри играчите могат да общуват помежду си,да играят заедно и дори да се събират в кланове. В зависимост от броя изиграни игри и броя победи и загуби играчите имат ранк като така могат по-лесно да разберат срещу кого са изправени.
  I love you

   В момента е: Пет Яну 18, 2019 5:55 pm